Cadeaus

Nieuw in ons assortiment. Lipscrubs, lipbalsem en wenskaarten

We hebben zeker niet stil gezeten de afgelopen weken en hebben veel denkwerk en testen achter de rug op weer 3 gloednieuwe artikelen aan ons assortiment toe te voegen. We zijn nog bezig met een uitbereiding dus hou de webshop en socials goed in de gaten!

Wie wil er nou niet verzorde lippen hebben? Dan is dit een ideaal item voor jou. We hebben zowel de scrubs als de balsems aan ons assortiment toegevoegd. Deze bevatten elk een unieke geur en kan je makkelijk meenemen omdat ze van klein formaat zijn en makkelijk in een jas of tas passen. De lipscrubs zijn verkrijgbaar in 50 ml en de lipbalsems in 15 ml.

Ook hebben we wenskaarten aan het assortiment toegevoegd. Hoe leuk is het als je een gifts uitzoekt om er meteen een kaartje bij te bestellen? Of om een voorraad kaartjes thuis te hebben. Deze worden de komende tijd nog meer uitgewerkt en onlne geplaatst.

Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie nog ideeën? Laat dit dan zeker aan ons weten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *