Herroepingsbeleid

Belangrijke voorwaarden retourneren

– Zowel de kosten als het risico van retour zending zijn voor eigen rekening. Stuur de artikelen welke je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig verwerkt kan worden.

– De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst door ons retour te zijn ontvangen.
– Wij nemen retourzending alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en teruggestuurd.
– Sieraden mogen vanwege hygiëne niet geretourneerd worden.
– De retourzending dient voldoende gefrankeerd aan ons geretourneerd te worden.
– Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
– Zonder track en trace code kan/wordt er geen onderzoek gestart naar een vermist pakketje.
– Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan je verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij He and She Gifts heb je 14 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Je retourzending dient binnen deze 14 dagen door ons retour te zijn ontvangen.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items inclusief het ingevulde retoursformulier naar onderstaand adres:

He and She Gifts
Van Leeuwenhoekstraat 5-0046
2014GC Haarlem

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 14 dagen verwerkt.

He and She Gifts neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat inclusief alle labels & tags in originele verpakking te worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Voor sale items gelden andere voorwaarden, deze kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer je een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

Krijg ik het volledige bedrag terug gestort?

Nadat wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 14 dagen verwerkt.

Let op! De retour kosten zijn ten alle tijden voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.

Wat te doen als mijn bestelling niet klopt?

Het kan helaas een keer gebeuren dat de bestelling die je hebt ontvangen niet klopt of incompleet is. Controleer daarom altijd direct na ontvangst of jouw bestelling juist is. Mocht de bestelling niet kloppen neem dan direct contact op met onze klantenservice via info@heandshegifts.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen